DIVANI & SOFA'

Iti oferim produse de calitate premium.

Istoricul Companiei

Brand-ul nostru vă oferă produse exclusive, cu cel mai modern design, folosind materiale de cea mai bună calitate.

Divani & Sofa’ s-a născut din dorința de a înnobila locuința

Din preocuparea continuă pentru utilizarea de materiale prețioase, găsirea celor mai pricepuți meșteșugari în arta prelucrării lemnului a rezultat crearea unor piese de design care inspiră eleganță și minimalism, punând în același timp  accent pe componenta utilitară.

După peste un deceniu de experiență în design interior, brand-ul Divani & Sofa’ este recunoscut la nivel internațional drept un brand exclusivist. Prin abordarea originală a interioarelor, cărora le oferă o nouă semnificație, Divani & Sofa’ deschide noi orizonturi în design-ul interior. Originalitatea reprezintă una dintre caracteristicile prin care se distinge brand-ul nostru. Realizată de adevărați maeștri în estetica locuinței, colecția Divani & Sofa’ conține piese cu design original, ale căror materiale prețioase răspund complementar tonurilor calde.

Calitatea eclectică a materialelor și culorilor oferă soluții pentru multiple combinații în procesul de amenajare decorativă. Colecția de mobilier living, mobilier birou și mobilier dormitor cucerește prin materialele de înaltă calitate, prin atenția acordată finisajelor și detaliilor, prin forța emanată de estetica pieselor în sine, caracteristici care oferă produselor o personalitate puternică. Divani & Sofa’ vă pune la dispoziție colecții de mobilă creată după principiile design-ului de interior italian. Cu Divani & Sofa’ poți transforma spațiile simple în interioare contemporane elaborate și cu personalitate. Dacă îți dorești un decor elegant și exclusivist în stil contemporan, vizitează-ne site-ul și dă contur locuinței visurilor tale.

Mai mult decât un magazin de mobilă

Am creat un showroom online pentru a vă facilita experiența shopping-ului și a vizionării, pentru a vă permite să fiți la curent cu noutățile, între care lansarea noii colecții care înglobează elemente atât  contemporane, cât și neoclasice. Îmbinarea dintre aceste două stiluri vă permite abilitatea de a opera după bunul plac cu toate elementele pentru a crea un design unic, care sa vă reflecte personalitatea. Un astfel de design, în care elementele neoclasice și cele moderne sunt suprapuse, va crea un ambient dinamic, luxuriant, care emană o stare de bine. Spre deosebire de cele tradiționale, în procesul de amenajare a unei locuințe în stil modern, este nevoie de o îmbinare armonioasă între culori, stiluri, linii, materiale și de a acorda importanță deosebită iluminării. Cu ajutorul pieselor Divani & Sofa’, conferă locuinței tale o eleganță deosebita, finisaje bogate în elemente decorative, identitate puternică, design italian rafinat.

Vă invităm să descoperiți noua colectie Divani & Sofa’.